Kuvassa kanssani suomenlapinkoira Hilla <3

Minulla on aina ollut kiinnostus eläinten luonnonmukaista hoitoa, käyttäytymistä ja ruokintaa kohtaan. Opiskelin jo vuonna 2005 koirahierontaa, mutta vielä tuolloin siitä ei tullut leipätyötä. Ajatus jäi kuitenkin kytemään ja 2011 tuli uusi mahdollisuus opiskelella koirahierontaa ja eläinrefleksologiaa Eläinten luontaislääkintäkoulu Weterissä. Vuoden päästä valmistuin eläinrefleksologiksi juuri sopivasti ennen poikamme syntymää.

Weterissä tutustuin myös kraniosakraaliterapiaan ja halusin oppia sitä lisää. Halusin myös löytää tehokkaan hoitomuodon hevosten hoitamiseen. 2016 valmistuin Kraniosakraaliterapeutiksi Tampereen Kraniokoulusta. Olen suorittanut myös 2016-2018 Perinteisen kiinalaisen lääketieteen ja akupunktion perusopinnot eläimille ja ihmisille. Kiinalaisen lääketieteen opintojani täydensin 2023 Mei Rong-kosmeettisten hoitotekniikoiden koulutuksella.

Vaikka aloitin hoitamalla vain eläimiä, tänä päivänä noin puolet asiakkaistani on ihmisiä. Kun ihmiset näkevät eläimensä hyvinvoinnin lisääntyvän ja kipujen hellittävän, he haluavat hoitoa myös itselleen. Usein se meneekin juuri tässä järjestyksessä, ensin hoidetaan eläimet ja sitten vasta on oma vuoro :) Toki suosittelen ihmisiäkin kuuntelemaan omaa vointiaan herkemmin ja tulemaan hoitoon hyvissä ajoin, silloin paranemisen edellytykset ovat paremmat.

Hoitotyö on jatkuvaa oppimista ja itsensä kehittämistä. Teen parhaani jotta löydän oikeat työkalut ja menetelmät juuri sinun ja lemmikkisi auttamiseksi. Kannustan kaikkia ottamaan myös itse vastuuta omasta hyvinvoinnista, olemaan lempeitä itselleen ja hoitamaan itseään ja terveyttään luonnonmukaisesti myös puhtaan ravinnon ja liikunnan avulla avulla. Ennaltaehkäisy onkin parasta hoitoa monessa vaivassa.