Olen Virpi Somero ja valmistunut markkinointi tradenomiksi vuonna 2001. Kaupallinen ala ei kuitenkaan sellaisenaan tuntunut ihan omalta ja päädyin tämän jälkeen vielä opiskelemaan pieneläinyrittäjäksi. Opiskeluaikaisesta harjottelupaikasta tuli myöhemmin työpaikka, kun ryhdyin Kuusankoskella toimivan lemmikkieläinliikkeen yrittäjäksi. Yrittäjävuosia lemmikkien parissa kertyi seitsemän, kunnes 2010 elämä vei Pohjanmaalle. Täällä tutustuin mieheni Janin myötä lehmiin ja toimin hänen avustajana sorkkahoidossa.

Minulla on aina ollut kiinnostus eläinten luonnonmukaista hoitoa, käyttäytymistä ja ruokintaa kohtaan. Opiskelin jo vuonna 2005 koirahierontaa, mutta vielä tuolloin siitä ei tullut leipätyötä. Ajatus jäi kuitenkin kytemään ja 2011 tuli uusi mahdollisuus opiskelella koirahierontaa ja eläinrefleksologiaa Eläinten luontaislääkintäkoulu Weterissä. Vuoden päästä valmistuin eläinrefleksologiksi juuri sopivasti ennen poikamme syntymää.

Weterissä tutustuin myös kraniosakraaliterapiaan ja halusin oppia sitä lisää. Halusin myös löytää tehokkaan hoitomuodon hevosten hoitamiseen. 2016 valmistuin Kraniosakraaliterapeutiksi Tampereen Kraniokoulusta. Olen suorittanut myös 2016-2018 Perinteisen kiinalaisen lääketieteen ja akupunktion perusopinnot eläimille ja ihmisille. Vaikka aloitin hoitamalla vain eläimiä, tänä päivänä jo noin puolet asiakkaistani on ihmisiä. Kun ihmiset näkevät eläimensä hyvinvoinnin lisääntyvän ja kipujen hellittävän, he haluavat hoitoa myös itselleen. Usein se meneekin juuri tässä järjestyksessä, ensin hoidetaan eläimet ja sitten vasta on oma vuoro :) Toki suosittelen ihmisiäkin tulemaan hoitoon hyvissä ajoin, niin paranemisen edellytykset ovat paremmat.

Hoitotyö on jatkuvaa oppimista ja itsensä kehittämistä. Teen parhaani jotta löydän oikeat työkalut ja menetelmät juuri sinun ja lemmikkisi auttamiseksi. Kannustan kaikkia ottamaan itse vastuuta omasta hyvinvoinnista, olemaan lempeitä itselleen ja hoitamaan itseään ja terveyttään luonnonmukaisesti myös puhtaan ravinnon avulla. Kiinassa sanotaan että hyvä lääkäri hoitaa terveyttä, huono vasta sitten kun on jo sairastuttu. Ennaltaehkäisy onkin parasta hoitoa monessa vaivassa.